
Makumatka alkaa tästä
Koe Intian sydän lautasellasi.
Koe harmoninen yhdistelmä pohjoisen puhtaita raaka-aineita ja intialaisen keittiön syviä, mausteisia sävyjä. Menumme tarjoaa sesongin parhaita makuja, jotka herättävät kaikki aistit.
Ravintolassamme käytettävien lihojen ja kalan alkuperämaat:
Siipikarja: Suomi, Nauta: Suomi, Lammas: Uusi-Seelanti, Lohi: Norja
Meillä on A-oikeudet – nauti ruokasi kanssa olutta, viiniä tai cocktaileja.

Lounas
Buffet Ma-Pe klo 11 - 14.30 Hinta: 13,70€ Opiskelijoille ja eläkeläisille: 11,90€ klo 13 - 15 (Salaatti, naan (L), riisi, raita (L,G), papad (L,G), jälkiruoka ja kahvi) L = Laktoositon, G = Gluteeniton, V = Vegaaninen
Maanantai
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa.
Palak Paneer (L,G)
Kotitekoista tuorejuustoa ja pinaattia keski-vahvasti maustettuna.
Mix Vegetable (L,G)
Vihanneksia maustettuna korianterilla, inkiväärillä ja kurkumalla.
Chicken Curry (L,G)
Kanaa sipulilla maustetussa keski-vahvassa currykastikkeessa.
Beef Curry (L,G)
Naudanliha keski-vahvasti maustetussa curry kastikkeessa.
Jeera Aloo (L,G)
Paistettuja perunoita, miedosti maustettu kuminalla.
Tiistai
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa.
Kadhai Chicken (L,G)
Kana, sipulia ja paprikaa tomaattisessa voikastikkeessa.
Dal Tadka (L,G,V)
Intialainen linssikeitto.
Kimma Kofta (L,G)
Lihapyörykät miedossa sipuli-tomaattikastikkeessa.
Vegetable Jalfrezi (G)
Keski-vahvasti maustetut tuorevihannekset.
Vegetable Rice Polao (L,G)
Maustettu riisi ja vihannekset.
Keskiviikko
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa.
Anda Curry (L,G)
Keitetyt kanamunat currykastikkeessa.
Kadhai Paneer (G)
Kotitekoista tuorejuustoa tomaattisessa voikastikkeessa.
Chana Masala (L,G,V)
Paistettuja kikherneitä masalakastikkeessa, maustettuna, korianterilla, inkiväärillä ja kurkumalla.
Lamb Roganjosh (L,G)
Keskivahvasti maustettua lampaanliha sipuli-tomaattikastikkeessa.
Vegetable Rice Polao (L,G)
Maustettu riisi ja vihannekset.
Torstai
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa.
Beef Masala (L,G)
Naudanlihaa keskivahvasti maustetussa masalakastikkeessa.
Päivän Dal (L,G,V)
Punjabi-perinteen mukaan valmistettuja linssejä.
Mushroom Matar Masala (L,G)
Sieniä ja herneitä maustettuna masalakastikkeessa.
Punjabi Fish (L, G)
Miedosti marinoitu ja paistettu pangasiusfilee.
Vegetable Rice Polao (L,G)
Maustettu riisi ja vihannekset.
Perjantai
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa
Chicken Tikka Masala (L, G)
Tandoori-uunissa valmistettua kanaa inkiväärillä ja sipulilla maustetussa keski-vahvassa tomaattikastikkeessa.
Lamb Roganjosh (L, G)
Keskivahvasti maustettua lampaanliha sipuli-tomaattikastikkeessa.
Matar Paneer (G)
Kotitekoista tuorejuustoa ja herneitä keskivahvasti maustettuna.
Mix Vegetable (L, G)
Vihanneksia maustettuna korianterilla, inkiväärillä ja kurkumalla.
Jeera Aloo (L,G)
Paistettuja perunoita, miedosti maustettu kuminalla.



