
Makumatka alkaa tästä
Koe Intian sydän lautasellasi.
Koe harmoninen yhdistelmä pohjoisen puhtaita raaka-aineita ja intialaisen keittiön syviä, mausteisia sävyjä. Menumme tarjoaa sesongin parhaita makuja, jotka herättävät kaikki aistit.
Ravintolassamme käytettävien lihojen ja kalan alkuperämaat:
Siipikarja: Suomi, Nauta: Suomi, Lammas: Uusi-Seelanti, Lohi: Norja
Meillä on A-oikeudet – nauti ruokasi kanssa olutta, viiniä tai cocktaileja.

Lauantai Buffet
Joka lauantai klo 12 - 16.30 Lauantain makumatka Intiaan alkaa täältä! Nauti herkullinen buffet vain 21,50€ – täynnä aitoja intialaisia makuja ja lämpöä. (Salaatti, naan (L), riisi, raita (L,G), papad (L,G), jälkiruoka ja kahvi
The Saturday Feast
Butter Chicken (L,G)
Kana voi-kermakastikkeessa.
Mix Vegetable (L,G)
Vihanneksia maustettuna korianterilla, inkiväärillä ja kurkumalla.
Lamb Roganjosh (L,G)
Keskivahvasti maustettua lampaanliha sipuli- tomaattikastikkeessa.
Chicken Vindaloo (G,L)
Tulista kanaa Goan tyyliin, valmistettu tomaatti- sipulikastikkeessa.
Matar Paneer (G)
Kotitekoista tuorejuustoa ja herneitä keskivahvasti maustettuna.
Chili Chicken (L)
Rapea pakora-tyylinen kana, joka on viimeistelty tulisen ja maukkaan kastikkeen kera.



